ZİRAAT FAKÜLTESİ

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Akademik Genel Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Orhan BAŞ'ın Katılımları ile Gerçekleşmiştir.

Genel kurul, Fakültemiz Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Biyosistem Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı, Tarla Bitkileri, Toprak ve Bitki Besleme, Zootekni Bölümleri kadrosunda bulunan tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Fakülte Dekanı  Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA'nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Ziraat Fakültesinin kuruluşu, sahip olduğu akademik kadroları, gerçekleştirilen ve yürütülen projeler, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimleri hakkında kısa bir tanıtım video sunumu gerçekleşmiştir.  Daha sonra Prof. Dr. Orhan BAŞ'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı öğretim üyeleri ile karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde devam etmiştir. Toplantı sonrası bir hatıra fotoğrafı ile gün anılaştırılmıştır.

Eklenme Tarihi : 25-01-2024 16:56:40