Uygulama ve Araştırma Arazisindeki Polikarbon Seralarda Onarım İşlemleri Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Uygulama ve Araştırma Arazisinde DOKAP projesi kapsamında yapılan 10 adet Polikarbon seralarda bazı iyileştirmeler gerçekleştirilmiştir.

Yapılan İyileştirmeler;

- Sera içerisinde bulunan havalandırma vantilatörlerini dışarıdan hava alacak şekilde bağlantılı olarak yer değişimi gerçekleştirilmiştir.

- Sera üst örtü naylonları değişimi gerçekleştirilmiştir.

- Sera üstü orta kolon demirleri güçlendirilmiş ve havalandırma kanatlarının bakım ve onarımları gerçekleştirilmiştir.

- Yaz sıcaklıklarında sera içersindeki  sıcaklık ve nem ayarlanan belirli bir üst limite ulaştığında havalandırmayı devereye sokacak digital sıcaklık ve nem algılayıcı sensörler takılmıştır.

- Sera kapılarının kolay çalışabilir şekilde onarım ve eklemeleri gerçekleştirilmiştir.

- Seralar arası yollar kilit parke taşı ile döşenerek seralara giriş çıkışlar uygun hale getirilmiştir.

Eklenme Tarihi : 18-01-2024 15:18:21