Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA Ege Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Eğitim Konseyi Toplantısına katılmıştır.

Toplantıya, Türkiye’deki devlet ve özel üniversitelerin ziraat, orman ve su ürünleri fakültelerinin dekanları katılım sağlamıştır. Toplantıda fakültelerin geleceğine yönelik politika ve stratejilerin belirlenmesi, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri tartışılmıştır. Yüz yüze yapılan toplantıda; aynı zamanda ziraat, orman ve su ürünleri disiplinlerinin eğitim öğretim kalitesi, araştırma geliştirme altyapısı, anabilim dallarının kurulması, müfredat güncellemeleri, alana yönelik ulusal ve uluslararası akademik durumlar masaya yatırılılmıştır.

Eklenme Tarihi : 05-12-2023 12:24:05