ZİRAAT FAKÜLTESİ

Nairobi (Kenya) den gelen bir gruba egitim programı düzenlendi

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından uluslararası faaliyetler çerçevesinde Nairobi (Kenya) den gelen bir gruba “tarımsal üretim ve pazarlama” hakkında 12 /12/2021 tarihinde bir eğitim programı düzenlenmiştir. Ziraat Fakültesi Şahin Dere konferans salonunda gerçekleştirilen programda, Prof. Dr. Tahsin TONKAZ tarafından “Irrigation and water management”, Prof. Dr. Ali İSLAM tarafından “Fruit production and Sustainable agriculture” ve “Hazelnut and tea production”, Doç.Dr. Hatice Bilir EKBİÇ tarafından “Viticulture”; Dr. Öğr. Üyesi Özbay DEDE tarafından “Industrial crops” ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ tarafından “Smart healthcare / e-health” konularında eğitim verilmiştir. Eğitimin tamamlanmasının ardından program sertifika töreni ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 30-12-2021 16:45:57