Fakültemiz Ev Sahipliğinde 12.Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi (ISPEC) Gerçekleşti

Ziraat Fakültesinde düzenlenen 12.Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi (ISPEC) açılış programına Rektör Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin TONKAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA ve diğer Fakülte Dekanları, Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ,  akademik ve idari personel ile ulusal ve uluslararası alandan pek çok araştırmacı ve Diğer kurum ve Kuruluştan davetlilerin katılımıyla açılış gerçekleştirilmiştir.

Online ve yüz yüze olarak gerçekleşen kongreye 21 farklı ülkeden katılımcı tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınma alanında yapılan bilimsel çalışmalarından 300 bildiri sunmuştur.

Organizasyon Komitesi Başkanı  Prof. Dr. Özlem ÖNAL AŞÇI başkanlığında ve Doç. Dr. Seyithan SEYDOŞOĞLU Koordinatörlüğünde gerçekleşen Kongre, 6-8 Temmuz 2023 tarihleri arasında 3 gün boyunca devam etmiştir.

Eklenme Tarihi : 25-07-2023 16:04:31