- TÜBİTAK 2023-2 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Sonuçları Açıklandı
- Fakültemiz Öğretim elemanı Araş. Gör. Yunus Emre ALTUNÇ TÜBİTAK tarafından Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursu Kazanmıştır.
- 2023-2024 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları için Bölümler Öğrenci Danışmanları ile Toplantı gerçekleştirildi.
- Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Akademik Genel Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Orhan BAŞ'ın Katılımları ile Gerçekleşmiştir.
- Fakültemizde Tübitak 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekli Proje Kabul edilmiştir.
- Uygulama ve Araştırma Arazisindeki Polikarbon Seralarda Onarım İşlemleri Gerçekleştirildi.
- TUBİTAK 2023 Yılı 2. Dönem 1001 Proje Sonuçları Açıklandı. Fakültemizden bir proje desteklenmiştir.
- Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) ile Fakültemize Kayıt Yaptıran Kazakistanlı Öğrenciler ile görüşme gerçekleştirildi.
Fakültemizde Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Sunum Gerçekleştirilmiştir.
Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümünü ziyarete gelen Sargodha Üniversitesi 'nden Doç. Dr. Anjum Murtaza Mian, Ziraat Fakültesi Şahin Dere Konferans Salonu'nda "Probiyotiklerin bir fonksiyonu olarak Cheddar peynirindeki biyoaktif peptitler: sağlık ve beslenme üzerine etkileri" başlıklı seminer sunumunu gerçekleştirmiştir.
Seminerden sonra Ziraat Fakültesi Dekanlığında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin TONKAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekai TARAKÇI ile Üniversite ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Eklenme Tarihi : 26-07-2022 14:23:16