- Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Eğitim-Öğretimin yanında bilim insanları yetiştirmeye devam ediyor. Fakültemizden 2022 yılında doktoralarını tamamlayarak bilimsel ve akademik camiaya katkı sunacak genç bilim insanları mezun olmuştur.
- TÜBİTAK 2022 yılı 2. dönem Projeleri Sonuçlandı
- Fakültemizde Rektörümüz Prof.Dr. Ali AKDOĞAN'ın katılımlaryla Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.
- Fındık Tarımına Genel Bakış Konulu Panel Videosu
- Fındık Tarımına Genel Bakış konulu panel Düzenlenmiştir.
- Fakültemizde Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Sunum Gerçekleştirilmiştir.
- Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA TV-52'de Yayınlanan Akademik Bakış Programına Konuk Oldu.
- 2021-2022 MEZUNİYET TÖRENİ
Fakültemizde Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Sunum Gerçekleştirilmiştir.

Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümünü ziyarete gelen Sargodha Üniversitesi 'nden Doç. Dr. Anjum Murtaza Mian, Ziraat Fakültesi Şahin Dere Konferans Salonu'nda "Probiyotiklerin bir fonksiyonu olarak Cheddar peynirindeki biyoaktif peptitler: sağlık ve beslenme üzerine etkileri" başlıklı seminer sunumunu gerçekleştirmiştir.
Seminerden sonra Ziraat Fakültesi Dekanlığında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin TONKAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekai TARAKÇI ile Üniversite ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Eklenme Tarihi : 26-07-2022 14:23:16