- Fındık Üreticilerinin Eğitimine Yönelik Etkinlik Düzenlendi
- Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrencilerini Bekliyor!
- Bükreş Tarım ve Veterinerlik Bilimleri Üniversitesi Biyoteknoloji Fakültesi'nden Erasmus+ Kapsamında Fakültemize Ziyaret
- Fakültemiz Ordu Düriye Çetinceviz Anaokulu'ndan Minik Misafirlerini Ağırladı
- Fındık Paydaşlarından ODUFUAM'a Ziyaret
- Fakültemiz 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
- Fındık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (ODUFUAM) Şili'den Fındık Üretici ve Sektör Paydaşlarını Ağırladı
- Fındık Yetiştiriciliğinde Yetiştiricilik Teknikleri ve Kahverengi Kokarca Mücadelesi ile İlgili Bahçe Ziyareti Yapıldı
Fakültemizde Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Sunum Gerçekleştirilmiştir.

Yüksek Öğretim Kurulu Pak-Türk projesi kapsamında Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümünü ziyarete gelen Sargodha Üniversitesi 'nden Doç. Dr. Anjum Murtaza Mian, Ziraat Fakültesi Şahin Dere Konferans Salonu'nda "Probiyotiklerin bir fonksiyonu olarak Cheddar peynirindeki biyoaktif peptitler: sağlık ve beslenme üzerine etkileri" başlıklı seminer sunumunu gerçekleştirmiştir.
Seminerden sonra Ziraat Fakültesi Dekanlığında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin TONKAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA ve Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekai TARAKÇI ile Üniversite ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Kayıt Tarihi 26.07.2022 14:23:16 - Düzenmele Tarihi 26.07.2022 14:39:33