E-Posta İletişim Telefon Rehberi Önemli Linkler BİDB Servis
Anasayfa

Gıda Mühendisliği Projeleri

Prof. Dr. Zekai Tarakçı

1. Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Farklı Baharat Türlerinin Olgunlaşmaya Etkilerinin Araştırılması (TF-1423-Başlangıç yılı: 2014)

2. Tel Peynirinin Olgunlaşma Kriterlerine Starter Kültür Etkisinin Araştırılması (TF-1424-Başlangıç yılı: 2014)

3. Glutensiz Tarhana Üretiminde Hidrokolloid Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi (TF-1414-Başlangıç yılı:2014)

4. Az Yağlı Tulum Peynirinde Starter Kültür İlavesinin Olgunlaşmaya Etkisinin Araştırılması (AR-1243-Başlangıç yılı:2012)

5. Farklı Ambalajlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinde Olgunlaşma Kriterlerinin Belirlenmesi (AR-1313-Başlangıç yılı:2013)

6. Koyun ve inek katkılı sütlerle üretilen karın kaymağı peynirinde olgunlaşma ile meydana gelen değişikliklerinin araştırılması (TF-1527-Başlangıç yılı:2015)

7. Sürülebilir Çikolatada Sade Tereyağı ve Zeytinyağı Kullanımının Ürünün Kimyasal Tekstürel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi (TF-1504-Başlangıç yılı:2015)

8. Taze Ve Deri Tulumlarda Olgunlaştırılmış Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Kıyaslanması (AR-1518-Başlangıç yılı:2015)

 

Yrd. Doç. Dr. Işıl Barutçu Mazı

1. Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyve Çekirdeği Ekstraktı İçeren Aljinat Filmlerin Fiziksel Ve Antimikrobiyal Özellikleri (TF-1529- Başlangıç yılı:2015)

2. Zaman-sıcaklık indikatörü olarak kara havuçtan (Daucus carota l. Var. Atrorubens) elde edilen antosiyaninler ile akıllı paket oluşturulması (TF-1528- Başlangıç yılı:2015)

3. Mikrodalgada Isıtma İşleminin Yeşil Çay Ekstarktı Eklenmiş Ayçiçek Yağının Termal Stabilitesi Üzerine Etkisi (TF-1460- Başlangıç yılı:2014)

4. Zein Esaslı Yenilebilir Filmlerin Kavrulmuş Fındığın Raf Ömrü Üzerine etkileri (AR-1365-Başlangıç yılı:2013)

5. Mikrodalgada Kızartma İşleminin Tavuk Eti Proteinleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi (AR1214-Başlangıç yılı:2014)

 

Yrd. Doç. Dr. Bekir Gökçen Mazı

1. Kluyveromyces lactis’in Ekmek Mayası Olarak Kullanılma Potansiyelinin İncelenmesi

2. Kluyveromyces lactis Mayasının Farklı Hamur Formülasyonlasrında Kabarma Aktivitesinin İncelenmesi

 

 

Yrd. Doç. Dr. Hasan Türe

1. asartepe, Çubuk 2 ve kesik köprü baraj göllerinde mevcut metal durumu için insan etkisinin saptanması ve durumun canlılar üzerindeki etkisi (Araştırmacı-AR-1509-Başlangıç yılı:2015)

 

 


BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİBİTKİ KORUMA BÖLÜM PROJELERİBİYOSİSTEM MÜHENDİLİĞİ BÖLÜM PROJELERİGIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM PROJELERİPEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜM PROJELERİTARLA BİTKİLERİ BÖLÜM PROJELERİTOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜM PROJELERİZOOTEKNİ BÖLÜM PROJELERİ 



T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı